Is dit eigenlijk wel
wat ik echt wil?
Ik sta altijd klaar voor anderen
en cijfer mezelf weg
Waarom
kom ik niet in actie?
Zit ik wel op
het juiste spoor?

Hulpverleners

Je hebt ervoor gekozen om met mensen te werken. Dit is dankbaar, maar soms ook confronterend werk. De laatste tijd twijfel je vaker: is dit nu wat ik wil? Steeds meer werk moet verricht worden in minder tijd en de werkdruk lijkt alleen maar toe te nemen. Ook een vast contract betekent steeds minder. En zo ploeter je door in een steeds stressrijkere situatie.

"Onrust, piekeren, en soms zelfs lichamelijke klachten."

Het kost je meer moeite om grenzen te stellen en je cijfert jezelf weg. Steeds meer energie gaat naar je werk. Ook omdat je voor jezelf een hoge maatstaf hanteert; het moet perfect. Met als resultaat: onrust, piekeren en soms zelfs lichamelijke klachten, wat kan leiden tot een burn-out of depressie.

Door mijn ruime ervaring in de hulpverlening begrijp ik waar je over spreekt. In een intakegesprek gaan we samen op zoek naar de essentie van je verhaal. Op basis daarvan bepalen we de belangrijkste thema's en stellen we op maat een programma samen. Daarbij werk ik met diverse methodieken, waaronder ACT (Acceptance and Commitment Therapy), waardoor je flexibeler om leert te gaan met de verrassingen die het leven voor je in petto heeft.

"Wil je graag zelf weer regie voeren over je eigen leven?"

Het programma bestaat overigens niet alleen uit praten. Je zult ook aan de slag gaan met oefeningen en experimenteren met nieuw gedrag. De essentie is dat je je veerkracht vergroot en dat er verandering plaatsvindt op je werk en in je privé-omgeving. Wil je graag zelf weer regie voeren over je eigen leven? Neem dan contact met me op voor een afspraak in mijn praktijk in Roermond.

Meer info

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek.

Neem contact op