Is dit eigenlijk wel
wat ik echt wil?
Ik sta altijd klaar voor anderen
en cijfer mezelf weg
Waarom
kom ik niet in actie?
Zit ik wel op
het juiste spoor?

Kosten en vergoedingen

"Nu ik nog" hanteert een standaard bedrag voor de counseling-gesprekken.

Het kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.

De vervolggesprekken kosten € 80,- per uur voor particulieren.

Voor zakelijke trajecten wordt een tarief van 100 euro per uur gevraagd.

Je ontvangt van deze gesprekken een factuur, zodat je deze bij je verzekeraar of werkgever in kunt dienen.

Mocht je verhinderd zijn, laat het dan tenminste 24 uur van tevoren weten en er worden geen kosten in rekening gebracht, zie ook de algemene voorwaarden.

Studenten

Voor studenten van Psychodidact en studenten aan de NHA (De opleiding Psychosociaal Counselor (OPC) geldt een korting van 20%. Deze korting wordt je aangeboden om juist jou de kans te geven een blik te werpen in de keuken van de counselor en zijn praktijk. Anderzijds is het volgen van de opleiding een pittig proces waar ook veel zelfreflectie gevraagd wordt. "Nu Ik Nog" wil graag een steentje bijdragen aan jouw groei en ontwikkeling .

Via de zorgverzekeraar

Omdat we zijn aangesloten bij onderstaande beroepsvereniging, die door de meeste zorgverzekeraars wordt erkend, vindt er vaak een vergoeding plaats vanuit het aanvullende pakket. Een actueel beeld van de vergoedingen krijg je hier. Aan deze verwijzing kunnen echter geen rechten worden ontleent.

Via je werkgever

In het kader van verzuimpreventie, arbeidsongeschiktheid of dreigende arbeidsongeschiktheid is het voor het voor bedrijven interessant om begeleidings-trajecten te bekostigen. Doe daarom navraag bij je werkgever en informeer naar de mogelijkheden. Counseling voor werk gerelateerde problemen is soms ook aftrekbaar bij de belasting.

Via coulance-verzoek

Wanneer je niet aanvullend bent verzekerd, kun je een individueel coulance-verzoek in dienen bij je zorgverzekeraar. Daarin kun je de verzekering vragen om de behandelingen toch te vergoeden.

Meer info

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek.

Neem contact op