Inmiddels een veertiger
en dus een ervaren dertiger

Pascal van der Steen

"Inmiddels een veertiger, en dus een ervaren dertiger."

Hoi, ik ben Pascal van der Steen, met mijn praktijk in Roermond, Limburg. Oprichter van 'Nu ik nog'. Inmiddels een veertiger en dus een ervaren dertiger. Trainer, mentor maar vooral counselor voor dertigers die in de knoop zitten. Na mijn SPW en SPH opleiding heb ik een aantal jaren gewerkt in mijn vakgebied en zoals zoveel dertigers stelde ook ik mezelf op een gegeven moment de vraag of dit wel was wat ik wilde. Want twijfel is ook mij niet vreemd.

"Twijfel is ook mij niet vreemd"

Ik ben toen de opleiding tot counselor bij Psychodidact gaan volgen. Hier ben ik momenteel actief als mentor en begeleid studenten die de HBO opleiding stressmanagement volgen, de toekomstige counselors. Een uitstekende keuze. Ik kan hier mijn kennis en kunde namelijk goed in kwijt, kan mensen zoals jij helpen. Maar het betekende ook voor mij dat ik me los moest maken van verwachtingen van mijn omgeving.

"Ik inspireerde anderen om ook hun eigen keuzes te maken."

Dat was niet altijd gemakkelijk, maar het voelde uiteindelijk goed. En gaandeweg merkte ik dat, door uit te komen voor mijn keuzes, ik anderen inspireerde om ook hun eigen keuzes te gaan maken. Dat besef heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik met “Nu ik nog" ben gestart. Een plek waar dertigers zich veilig mogen voelen, hun onzekerheid mogen laten zien en uitgedaagd worden om zichzelf tot een krachtig sterk mens te ontwikkelen. Met integriteit en een oprechte interesse in de ander is het mijn passie om het beste in mensen naar boven te halen, dertigers laten groeien en hun ware “ik" laten (her)ontdekken. Daar gaat het mij om!

Als counselor stem ik helemaal af op jouw inhoud, het gesprek gaat helemaal over jouw onderwerpen. De structuur bewaak ik. Deze werkwijze staat garant voor vertrouwen, veiligheid en diepgang. Je zult alle ruimte ervaren om je binnen, maar vooral ook buiten de sessies te ontwikkelen.

"Ben jij klaar om jouw keuzes te maken?"

Een “waardevol" leven, dat is waar het om gaat. Weer het stuur in handen nemen zodat je zelf richting geeft aan je doelen en dromen. Vanuit mijn counselings-achtergrond kan ik mensen vanuit liefde en met humor op hun kracht zetten, maar ik kan ook confronterend zijn. Allemaal vanuit echt contact. Ik werk doelgericht en oplossingsgericht volgens bepaalde patronen en met verschillende therapieën . Dat betekent dat ik voor iedereen een persoonlijke aanpak ontwikkel, die het beste bij jou past.

Ben jij klaar om jouw keuzes te maken? Wil jij die uitdaging met jezelf aan gaan?

Meer info

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek.

Neem contact op